Weightlifting cursus

(Beter) leren snatchen?

Verbeter je snatch en clean&jerk

Hey Level-Upper!

Super gaaf dat je je wil ontwikkelen op het gebied van weightlifting. 

Ik ben Kasper: barbell coach. Je kent me misschien van de strength training en weightlifting lessen bij Level up.

In de afgelopen paar jaar heb ik binnen en buiten Level Up honderden mensen geholpen om sterkere en technisch betere lifters te worden.

Ik heb gemerkt dat er bij Level up een behoefte is aan betere instructie op gebied van de olympische lifts. Voor sommige mensen zijn de snatch en clean&jerk een barriere om mee te doen aan crossfit of de weightlifting groepslessen. Anderen doen de lifts al (tijdens crossfit bijvoorbeeld) maar missen de technische vaardigheid om voorbij een plateau te komen of bepaalde problemen op te lossen.

In deze cursus gaan jij en ik samen aan de slag om van jou een (betere) gewichtheffer te maken. 

In vier één op één sessies nemen we de snatch, de clean en de jerk uitgebreid door. We behandelen de basisprincipes, verschillende posities en de belangrijkste deelbewgingen. 

Deze cursus is geschikt voor absolute beginners, gevorderden, en crossfitters die zich verder willen verdiepen in de lifts. 

Na afloop krijg je een 4-weeks op jou afgestemd programma zodat je je ook na de cursus kan blijven ontwikkelen.

Kosten: 260,- 
Locatie: Level Up Haarlem
Aantal sessies: 4x1 uur
Tijd/datum: in overleg

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Referenties

I have trained for one month and I have not only valued his help in getting stronger, but especially his help in trouble shooting big and small problems, and being able to lift pain free. I can definetely recommend him.

Tommi Mikkola

Ik ben nu 8 weken met Kasper aan het trainen. Ik werk een 12-weken schema af, waarbij ik 2 x per week train. Geen druk, wel prestatie gericht. En wat een vooruitgang al binnen 8 weken, zonder blessures. Heel blij mee. Ik wist niet dat krachttraining zo leuk kon zijn en zo'n voldaan gevoel geeft.

Annalies Blommestein

Kasper is a great trainer: beyond his deep knowledge, he’s the best at motivating and make you push your limits! I am personally achieving great results in my strength sessions and could not look back. 

Choose Kasper if you are ready to upgrade your trainings and become the strongest version of yourself :)

Chaira Ponzo

Kasper is een geweldige coach die niet alleen helder en correct uitlegt wat je moet doen en hoe, maar er tegelijk voor zorgt dat je plezier hebt in het trainen. Kasper werkt heel motiverend en waar ik mij vroeger vaak naar de gym moest slepen, sta ik nu elke keer te springen. En dat mag voor een groot deel aan Kaspers manier van coachen worden toegeschreven (zijn Spotify playlist tijdens het trainen is een extra bonus).

Frank De Becker

Diensten

NASM-Personal trainer

Welift Weightlifting coach

Lees meer

KNKF powerlifting instructeur

Lees meer