Fase 3: wordt onafhankelijk

Kennis is kracht

De essentie van krachttraining

"Ik wil graag beginnen met trainen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen" 

"Ik ga al een tijdje naar de gym, maar ik heb het gevoel dat ik maar wat doe" 

"ik ben bang dat ik iets fout doe" 

Als je deze gedachten herkent: no worries. Je bent niet alleen. Gyms zijn gevuld met twijfelende, beginnende krachtsporters die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Er is zoveel (soms tegenstrijdige) informatie beschikbaar  dat het moeilijk is om de essentie te zien. 

Het menselijk lichaam is complex, en over hoe en waarom het lichaam reageert op training zijn talloze boeken geschreven. 

Deze boeken hoef je gelukkig niet te lezen om een grip te krijgen op de basisprincipes van krachttraining: er zijn er maar een paar. De truc is te weten hoe je die principes toepast op je eigen training, en dat is wat je leert in fase 3. 

Daarnaast leer je in fase 3 een aantal variaties op de grote lifts (er zijn er veel meer dan je waarschijnlijk denkt) waar ze goed voor zijn en waarom. Dit zorgt voor wat afwisseling tijdens de sessies. 

Aan het einde van je training ben je een stuk sterker en slimmer dan je was voor je begon, en kan je zelfverzekerd elke gym op aarde binnenlopen en productief trainen. 

Beloofd. 

Ben je er klaar voor? Klik hier voor een Interview

Veelgestelde vragen

De training vinden plaats in mijn eigen studio/gym. Deze bevind zich op de begane grond in mijn woning aan de Nico Andriessenstraat 47 in Haarlem.

Voor 12 weken coaching week vraag ik 1299,-.

Ik denk bij "personal trainer" altijd aan iemand die in het park willekeurige workouts met zijn of haar clienten staat te doen.

Nee. Het behalen van het SSC certificaat is om verschillende redenen momenteel niet mogelijk. Ik ben wel vertrouwd met de methode.