De methode

Een permanente upgrade

De drie fases

Het doel van deze methode is om van jou binnen ongeveer 12 weken een aanzienlijk sterker, technisch vaardig en onafhankelijke krachtsporter te maken.

Als we samen aan de slag gaan doorloop je drie fases.

In fase 1 zijn we vooral bezig met de technieken van de grote lifts: je leert de squat, de bench press en de deadlift. We zoeken naar de versies van de lifts die het beste passen bij jou. Als je techniek voldoende is (perfectie komt later) beginnen met de volgende fase.

Fase 2 is die van het sterk worden. We beginnen aan jouw "Lineaire progressie" Dat is een indrukwekkend klinkende term die simpelweg betekent dat we elke sessie iets zwaarder trainer dan de vorige. Dit is de meest efficiente manier om in korte tijd sterker en vaardiger te worden. 

Fase 3 begint nadat we de lineaire progressie zijn gestart: je leert tijdens de sessies de grondbeginselen van krachttraining. Waarom doen we eigenlijk wat we doen? Hoe zet je je training voort als de lineaire progressie afloopt?  Als je deze vragen kan beantwoorden en de basisprincipes begrijpt ben je een stap dichter bij je onafhankelijkheid als krachtsporter. 

Wanneer de ene fase afloopt en de volgende begint is niet van te voren te bepalen: dat gaat organisch. 

Afhankelijk van je startniveau, ervaring en inzet duurt het hele traject dus ongeveer 12 weken maar dit ligt niet vast. Iedereen is immers net even anders. 

Als ik je interesse heb gewekt, boek dan een gratis intake.

Veelgestelde vragen

De training vinden plaats in mijn eigen studio/gym. Deze bevind zich op de begane grond in mijn woning aan de Nico Andriessenstraat 47 in Haarlem.

Voor 12 weken coaching week vraag ik 1299,-.

Ik denk bij "personal trainer" altijd aan iemand die in het park willekeurige workouts met zijn of haar clienten staat te doen.

Nee. Het behalen van het SSC certificaat is om verschillende redenen momenteel niet mogelijk. Ik ben wel vertrouwd met de methode.